Club Tenue en Logo

oude logo hvc
Thuis Uit Logo


Contactgegevens

Telefoon 033 455 19 91  
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
   
IBAN NL 64 INGB 0000 30 8686  t.n.v. Penningmeester HVC  
 
Bestuursleden
     
Voorzitter Leendert Veldmeijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vice Voorzitter Menno Blewanus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Wedstrijdsecretaris Lia Klerks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Penningmeester John Janssen / Menno Blewanus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Alg. Bestuurslid / Convenant  Dennis Blewanus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Sponsoring Ricardo Veldmeijer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Communicatie / Website Mark van Wijngaerde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
   
Jeugdbestuur
   
Voorzitter Jeugdbestuur Marcel Kegler  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
       


Bezoekadres

Sportpark Zielhorst 6
3822 ZT  AMERSFOORTSponsoren

holday